Klik hier om te besparen
Sluit
Begin nu met besparen!
Bereken je voordeel
Offerte aanvragen
Bel me terug!

LPG inbouw

Het inbouwen van een gasinstallatie

Voor veiligheid en duurzaamheid dient het inbouwen van een gasinstallatie door een gespecialiseerd en getraind inbouwstation plaats te vinden. Alleen dan ben je verzekerd van een goed eindresultaat. De levensduur van een systeem hangt af van de kwaliteit van het materiaal, het plaatsen en het onderhoud. Maar ook de juiste afstelling van een LPG-systeem is enorm belangrijk en zorgt voor optimaal rijplezier en lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Onze getrainde inbouwspecialisten kennen onze producten. Zij geven de juiste introductie, service en garantie. Belangrijke zaken als je lang plezier wil beleven aan je LPG installatie.

"Wat gebeurt er met mijn auto?"

Het inbouwen van een LPG-installatie bestaat onder andere uit het monteren van een aantal componenten in de motorruimte, een tank en een brandstofkeuzeschakelaar in de auto op het dashboard. Dit alles wordt aangestuurd door een computer. Het LPG-systeem is te bedienen via de schakelaar. In de meeste gevallen wordt de LPG-tank onder of achterin de auto op de plek van het reservewiel gemonteerd waardoor de kofferruimte geheel beschikbaar blijft. De LPG-tankdop wordt vaak mooi weggewerkt achter het originele benzineklepje van de auto. Kortom: het systeem is dan eigenlijk van buitenaf niet zichtbaar.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

 

Over ons

Prins Autogassystemen B.V., opgericht in 1986 als ontwikkelaar en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen om auto’s op LPG (autogas) of CNG (aardgas) te laten rijden. Het Nederlandse bedrijf is wereldwijd een toonaangevende speler in de automotive industrie.

 

Prins Autogassystemen B.V. is onderdeel van Westport Fuel Systems Inc.

Adres

Prins Autogassystemen BV
Jan Hilgersweg 22
5657 ES Eindhoven

Telefoon: 040-2547700
E-mail: sales@prinsautogas.com

Stel je vraag

FEEDBACK